Kukuřičná strouhanka Natur 200 g

17 Kč
S DPH

Bezlepková strouhanka s lupínky

  • saje méně tuku
  • nepřipaluje se
  • dobře přilne
  • krásně křupe
Množství

  • Jsme českým výrobcem potravin již od roku 1991. Jsme českým výrobcem potravin již od roku 1991.
  • Doprava nad 1200,- ZDARMA. Doprava nad 1200,- ZDARMA.
  • Garantujeme kvalitní potraviny, záruka vrácení. Garantujeme kvalitní potraviny, záruka vrácení.

Strouhanka kukuřičná křupavá splňuje trendy zdravého moderního stravování. Díky hlavní surovině ( kukuřici ) příjemně křupe, nenasakuje tuk a zůstává krásně zlatavá.

 

Složení: kukuřice 78%, cizrna

 

Použití:

- obalování masa, zeleniny (květák, brokolice), žampionů, sýry (Eidam i Hermelín)…

- používá se jako vrchní vrstva v trojobalu (mouka, vajíčko, strouhanka EXTRUDO křupavá)

- zahušťování omáček, mletých mas (karbanátky, sekaná...)

- příprava bezlepkových jídel

- odlehčení bramborových knedlíků a bramborových těst

Technologie přípravy :

- maso naklepeme , nasolíme a obalíme klasicky v mouce, vajíčku, strouhance. Následně smažíme.

- Nebo : maso naklepeme , nasolíme a obalíme v těstíčku ( vajíčko a cizrnová mouka, kterou jemně přisolíme !!!!! pozor suroviny mouka i strouhanka jsou nesolené !!!!!) ) a následně obalíme ve strouhance. Smažíme klasicky…..

Přednosti, benefity:

- barevná stálost při fritování - zůstává žlutá, zlatavá

- příjemná křehkost obalovaných potravin

- vytváří křupavou vrstvu na obalovaných potravinách (řízky, zelenina, sýr …)

- v porovnání s klasickou strouhankou nesaje tuk

- nepřipaluje se, snese regeneraci, je možno připravit i konvektomatu či troubě

Příprava ve fritéze:

- při 170 °C po 2,5 minutách začne strouhanka zlátnout, po 3 minutách je plátek masa zcela propečený

- při 190 °C po 1,5 minutě začne strouhanka zlátnout, po 2 minutách je plátek masa zcela propečen

Příprava na pánvi:

- na rozpáleném tuku pečeme 2,5 – 4 minuty po obou stranách, podle síly masa

Příprava i v konvektomatu:

- program smažení

Parametry

Bez lepku
Ano

Mohlo by vás také zajímat